Header
◄ Tillbaka
▲ Top
  SOKFILTER - SOK PA +
Pris
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 och mer
0
Längd
120 cm och mindre
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm och högre
0
Belysning
Med LED
Warm-led
0
Utan LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Snö
Flock
0
Färg
Grön
Green
0
Vit
Wit
0
Flock/Snö
Flock
0
Svart
Black
0
Blå
Blue
0
Rosa
Pink
0
Konstruktion
Gångjärnskonstruktion
Hinged
0
Hook-on konstruktion
Hook-on
0
För insidan eller utsidan
Invändig användning
0
Invändig och utvändig användning
Binnen-buiten
0

Julen tullen i olika länder

 
 
I varje land är julen firas på ett annat sätt , i de flesta länder är att ge presenter på nummer ett , dessutom finns det oftast äts tillsammans ett julbord , är detta oftast alla i familjen . I länder är oftast något vanligt på menyn såsom fasan ( Belgien ) , kanin ( Nederländerna ) , anka eller gås ( Danmark ) , Turkiet ( USA ) , gris eller lamm ( Norge ) , och fisk ( Polen och Italien ) .
 
Engelskspråkiga länder
Jul i engelskspråkiga länder som England , Kanada , Australien , etc. ( se nedan för USA ) firas ofta på julafton med jultomten spelar en stor roll . På julafton finns det inte bara en julgran i huset , men beror också en mistel ( Mistel ) på taket , och om det finns två personer under stand är att kyssa . Sedvanlig tillsammans En annan tradition är att sjunga julsånger och iscensättning ( lilla scenen med jultema ) . Boxing Day kallas av den brittiska annandagen . Eftersom det är sommar i Australien med julen , det finns stora parader hålls och sportevenemang .
 
Skandinavien
I Skandinavien efter middagen kommer att dansa runt granen medan julsånger sjungs . Då är det dags att packa . Presents ligger under julgranen från Tidigare under dagen för julafton go danskar som bekänner en religion till kyrkan . På första och annandagen gå långt danskar besöker familjen och äta en jullunch ( " Julefrokost " ) inklusive marinerad sill med ett glas brännvin och öl .
,b>Grekland
Barn i Grekland gå från dörr till dörr med julen och sjunga kallas Kalanda tillsammans med en triangel . Dessa är gamla låtar i den antika grekiska som sjungs vid jul . Om frågan Efter poume ta ' ? ( Kan vi sjunger ? ) Sa ja sjunger barnen Kalanda . Det är brukligt att ge . The nibbling
Den 24 december börjar julen liturgin i kyrkan . Den 25 december kommer med väldigt tidigt till kyrkan efter vilken varje vill ha en god jul ( Kala Christouyenna ) . Den ortodoxa julen är 14 dagar senare , den 7 januari .
 
Italien
I Italien , ger julen häxa " La Befana " gåvor på trettondagen runt . Hon söker efter Jesus Kristus och ger goda barn godis , stygga ungar får kol eller mörk godis . I Italien kallas Christmas ' Natale " . Det betyder "födelse" . I nästan varje församling och i nästan varje hem har en julkrubba . Italienarna inreda sina hem med järnek och mistel och ljus och en Ceppo . Det är en slags öppen pyramid som sätts julen grejer, ungefär som julgranen i Nederländerna .
 
Mexiko
I Mexiko , börjar julen den 16 december . Fram December 24 , finns den " posadas " . Dessa parader av barn och vuxna , med statyer av Maria och Josef genomförs . Det är reenacted hur Maria och Josef letade efter en plats att bo . På den sista dagen barnet Jesus bar , lade . Vid slutet av kvällen i en krubba
 
Nederländerna
I Nederländerna , men även i andra europeiska länder , finns det två juldagarna , den första dagen den vanliga middag och presenter och annandag jul brukade gå på familjebesök eller till ett bostadsområde boulevard eller jul .
Polen
Jul i Polen ses som den viktigaste festivalen av året , en riktig familjefest . I Polen , börjar julen på kvällen den 24 december ringde i kväll Wigilia . På denna kväll , alla vill vara hemma med familjen . Från morgonen tillagas i nästan varje hushåll och bakas för denna kväll . Vid middagen , måste traditionellt från 12 eller 13 rätter existerar . Efter middagen gåvor delas ut och de flesta människor går till midnattsmässa ( pasterka ) .
 
Ryssland
Ryssarna vet inte jultomten själv , men siffran Fader Frost , som ser lite ut som jultomten . I den ortodoxa kyrkan firade julen den 7 januari , två veckor senare än i andra kulturer .
 
Sydafrika
Sydafrika har ingen annandagen , juldagen är alltid ett stort möte i kyrkan och församlingarna är trångt . De engelsktalande människor i Sydafrika är fortfarande till stor del engelska Christmas tullen , som Turkiet , Christmas pudding och öppna presenter på julafton . De Afrikaans oftast inte gör detta , presenterna på julafton eller julen själv packas . Den xhosa och andra afrikanska stammar Julen är främst i att gå till kyrkan och sjunga julsånger , julgranar är ofta för dyra , och det är ofta inte finns
 
Beställas innan 13.00 timmar, som levereras 2 - 3 dagar!
Transport
Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information och vår sekretesspolicy.